Coaching Laboral

Coaching Laboral

El coaching laboral, també anomenat coaching professional o coaching executiu t'ajuda a veure com els pensaments, la manera d'interpretar els fets i d'actuar en conseqüència, de vegades limita el teu acompliment de forma inconscient, fent-te caure en accions que no proporcionen el millor rendiment.

Permet identificar els elements que limiten els resultats, ja siguin aspectes personals, organitzacionals, d'estils de lideratge o elements nocius en la cultura o el clima laboral.

Un cop reconeguts aquests elements, el coach et facilita que trobis noves referències més constructives des de les quals planificar i executar, més eficaçment, accions concretes que millorin els resultats.

Gràcies a l'enfocament pro-actiu i orientat a resultats, els beneficis del coaching comencen a sorgir amb certa rapidesa.

Com es desenvolupa?

El coach genera una conversa en una atmosfera de confiança i respecte, que gira al voltant del tema que el professional (i l'empresa) volen tractar. El coach dirigeix la conversa amb preguntes, intervencions i exercicis específicament pensats per aconseguir els objectius concrets.

La metodologia del coaching ajuda a orquestrar tot el procés de forma ordenada, global i sistèmica.

Alguns exemples de situacions que es poden millorar amb el coaching laboral

 • Millorar l'organització del dia a dia, prioritzant i executant d'una manera més eficient
 • Guanyar habilitats comunicatives i de gestió de les relacions per a crear així més sinergies
 • Solucionar una situació conflictiva que li estigui perjudicant en el treball
 • Augmentar la seguretat a l'hora d'adequar-se a situacions noves o reptes professionals
 • Millorar la resposta a l'estrès laboral o l'entorn exigent, per minimitzar-ne els efectes negatius

Superar aquest tipus de situacions permet

OBTENIR MILLORS RESULTATS EN EL TREBALL I ESTAR MILLOR PREPARAT PER A REPTES FUTURS

Però la veritat és que superar aquestes situacions per compte propi no és fàcil donada l'exigència laboral. Només és possible superar-les quan s'aconsegueix:

 • Sortir de la visió vigent i transcendir les limitacions implícites
 • Aprendre a generar idees amb creativitat i a explorar noves oportunitats
 • Utilitzar millor els recursos que es tenen i ser més creatiu en buscar-ne nous
 • Superar dinàmiques contraproduents que funcionen de forma automatitzada
 • Augmentar la claredat de la missió i visió professional desitjada

Clients satisfets

 • Aldo em va ajudar a millorar la meva gestió i resultats laborals amb eines que avui dia segueixo emprant, a més de ser un suport de motivació per a tot l'equip. Recomano els seus serveis 100%

  Fredya Noguera

 • Aldo ha treballat en Saó Prat impartint habilitats socials i coaching. És un gran professional que ens ha ajudat molt. Tot l'equip estem completament satisfets amb la seva feina. Sens dubte recomanaria a Aldo, treballar amb un grup tan "complex" com els nostres usuaris és complicat i de vegades difícil, però ha aconseguit mantenir la cohesió i l'interès en les classes.

  Silvia de la Cruz Liarte

 • En Espacio Impulso han captat des del principi el que necessitava treballar per aconseguir els resultats que busco, m'han donat idees i eines que m'han fet molt de servei.

  Charo Rojas

 • L'evolució en les sessions individuals va ser ràpida perquè la comunicació va ser extraordinàriament fàcil i fluida. El més important és estar obtenint des del principi resultats positius.

  María Pelayo C.

 • Participar en el Taller de Coaching per al creixement i lideratge que he realitzat amb Aldo ha estat altament positiu. En un entorn únic i mitjançant una metodolgia vivencial que integra tant aspectes teòrics com pràctics del coaching, vam treballar sobre allò que ens limita el dia a dia com determinades creences o ser capaços de prestar atenció a les nostres emocions. El Taller convida a continuar aprofundint en moltíssims aspectes de nosaltres mateixos que desconeixem. Us el recomano.

  Isabel Sánchez Jordá

 • Aldo m'ha ajudat a nivell professional a millorar la meva gestió del temps, l'organització i trencar les barreres mentals que impedeixen veure amb claredat el camí a seguir. Les eines apreses són de molta utilitat. Agraeixo també, la motivació que em transmetia per seguir endavant amb el meu projecte.

  Thais Quiles Bravo, helloART

Posa't en contacte i comença a superar les dificultats. Demana una sessió gratuita per explicar les teves necessitats

TOP